Fi Çi Pi Üçlemesi Dizi Oluyor!

Salı, Aralık 27, 2016

Azra Köhen'in Fi Çi Pi kitap üçlemesini okumamış olabilirsiniz ama mutlaka duymuşsunuzdur. İlk kitabı olan Fi 2013 yılında basılmıştı. 2014 senesinde Çi ve 2015 senesinde Pi basıldı ve satış rekorları kıran kitap üçlemesi oldu. Özellikle isimleri ve sloganları ile dikkat çekti.

Fi Çi Pi blogum da yazmadığım ama okuduğum kitaplar. Yazmamış olabilirim ama gerçekten beğenmiştim. Bu nedenle üçlemenin dizi olacağını duyduğumda çok sevindim. Özellikle bölümlerin

60 dakika olacağını ve sadece 13 bölümden oluşacağını duyunca çok daha fazla sevindim. Üstelik bir internet dizisi olacak. Baş rollerinde ise Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Ozan Güven ve Mehmet Günsür oynuyor.

Yeni yılın ilk aylarında izleyiciyle buluşacağı söyleniyor. Umarım öyle olur. İlk fotoğraf çekimleri yapıldı ve çekimlerine yakın bir zaman da başlanır diye düşünüyorum.
Tv ve dizilerle arası hiç bir zaman iyi olmamış biri olarak bu diziyi merakla bekliyorum. Özellikle 60 dakika olması 13.bölümden oluşacak olması beni çok  heyecanlandırdı. Bölüm olarak da dakika olarak da uzun diziler hiç bana göre değil çünkü. Bir an önce başlasın da biz de izleyelim. 😉

Bunlarda İlginizi Çekebilir

26 yorum

  1. Kitabı okuyamadım.Yarım kaldı.Belki dizisi beni içine çeker.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende merakla bekliyorum. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya :)

      Sil
  2. Ben sadece pi yi okudum. Anladığım kadarıyla bol entrikalı birazda avrupai bir dizi olacak. Tutar bence 😐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söyledikleri gibi 13 bölüm ve 6o dakika olursa çok karmaşık bir hal almaz diye düşünüyorum. Konunun dışına çok çıkmazlar umarım. Ancak tv de yayınlan bir çok dizi gibi uzatırlarsa bende izleyebileceğimi düşünmüyorum açıkçası :)

      Sil
  3. Ben bu üçlemeyi okumadım:( Olmadı dizisini seyrederim, Mehmet Günsür hayranıyım zaten:) İyi seneler şimdiden... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de hep sevdiğim oyuncular. İzleyelim bakalık :) sevgiler

      Sil
  4. Aa çok şaşırdım ama bence kitaplar dizi olmaya çok uygun, sanki dizi olmak için yazılmış hatta, iyi seyirler o zaman şimdiden:))

    YanıtlaSil
  5. Üç kitabı da okudum. Soluk soluğa denir ya, öyle okudum. Dizi olacağı haberine sevindim ama kitabın tadını vermeyeceğine inanıyorum. Bu arada blogunuzu yeni keşfettim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitabın tadını verebileceğine bende inanmıyorum açıkçası ama oyuncuların doğru tercih olduğunu düşünüyorum :) Bakalım ne olacak :)

      Sil
  6. aiy çok merak ettim ben de, başroller gerçekten güçlü, 60 dk olması da süpermiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 60 dk olması gerçekten çok iyi olmuş. Umarım bir değişiklik yapmazlar :)

      Sil
  7. Kitaba baslayip ilerlerken "kesin dizi olur bu" demistim. Duyunca baya sevindim. Umarim bir degisiklik olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir değişiklik olmaz. Ben bu haliyle çok sevdim :) Bakalım

      Sil
  8. Kitapları okumadım ama dizinin karosu iyi. Mutlaka ilgi çekecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadro gerçekten iyi :) Bakalım nasıl olacak :)

      Sil
  9. Ben de kitapları okumadım ama belki dizisini izlerim. Çünkü Mehmet Günsür oynuyor :D

    YanıtlaSil
  10. Okumadığım sadece Pi kaldı, ben okumanın çok ta elzem olmadığını düşünenlerdenim ama , okumaya üşenen milletim için dizi , azıcık ta olsa fikir edinmelerine vesile olur , sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okumakla kıyaslanamaz benim için de :) Zaten normal de dizi izleyen biri de değilim :) Dediğin gibi belki de bir yerden başlamalarına vesile olur :)

      Sil
  11. Dizilere konu olacak düzeydeydi zaten.Pazarlama şeklinden belliydi.Ama seçilen oyuncu kadrosu sevdiklerimden oluşmuş.O açıdan eh işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dizi olacağını tahmin ediyordum. Ancak tv dizisi olur ve yıllarca ekranlarda kalacağını uzatıldıkça uzatılacağını düşünmüştüm. Kısa bölümlerden olusacağını duymak sevindirdi beni açıkçası.

      Sil
  12. çok ilginç bir proje, şimdiden merakla bekliyorum öyleyse ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merakla bekliyorum. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya :)

      Sil

Facebook

Subscribe