Mim -Hayallerim

Pazar, Ekim 09, 2016


Öncelikle herkese merhaba. Mim yapmakta çok iyi olmadığımı söylesem de tekrar bir mim hazırladım. Blogumda okuduğum bir kitabı yorumlamak çok daha kolay benim için. Bu sorular karşısında donup kalıp saatlerce üzerinde düşünüyorum. Çok kararsız biriyim. Ama yine de Yaşayan Anılar hayallerim mimine beni de davet edince onu kıramazdım öyle değil mi? O zaman benim cevaplarıma da bir bakın.

1. Hayal kurmaktan hoşlandığınız bir yer yada zaman dilimi var mı?

Sanırım en çok tek başıma kaldığım zamanlarda hayal kurmayı seviyorum. Sessizliği seviyorum bu nedenle özellikle geç saatler veya uyumadan önce hayal kurarım. Yalnızlık önemli benim için. Günlerce tek başıma yaşayabilir ve kimseye ihtiyaç duymam. Etrafımda birileri varken kesinlikle hayal gücümü kullanamam. Blog yazmak yada bir şeyler yazmakta bunun için de yer alabilir. Bir şeyler yazabilmek için bile etrafımın tamamen sessizliğe bürünmüş olması gerekiyor.

2. En  çok nelerin hayalini kurarsınız?

Bir hayalim dışında büyük hayallerim yoktur. Her zaman için bir sonraki adımımın hayalini kurarım. En büyük hayalim ise küçük bir hayat kurup, o hayatın tek sahibi olabilmek. Küçük bir yerde yaşamak isterdim. İnsanlara istediğim kadar yakın ve istediğim kadar uzak olabilmek. Sürekli bir yerlere yetişme zorunluluğu duymadan, gelecek korkusu yaşamadan ve sadece para için çalışmak zorunda kalmadan. Kişiliğime uygun olmayan kişiler ile zorunda olduğum için görüşmekten, dikkat çekmek için sesli konuşan insanlardan ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen insanlardan uzak durmak da bu hayalimin içinde yer alıyor. Sakin, sessiz ve şehir kalabalığından uzak hissettirecek bir hayat güzel olurdu. Kısacası başkalarının benden istediğini değil, benim istediğim hayatı yaşamak. Son olarak denizi göremediğim bir yerde var olamam. Kitap ve kahveyi de ekleyebilirim.

3. Şimdiye kadar çok hayaliniz gerçekleştirdiniz mi?

Gerçekleştirebildiğim bir çok hayalim var sanırım ancak insan sadece gerçekleştiremediklerini görüyor galiba. Zamanını bekleyen de çok fazla hayalim var. Gerçek olmasını istediğim en büyük hayalden bahsettim zaten o gerçekleştiği taktirde diğerleri gerçekleşmese de olur.
Bazı hayallerim de var ki gerçekleşmesi mümkün değil. Onlar konusunda hiç bir beklentim yok. Gerçekleşmesinin mümkün olmadığı hayallerimin de ötesinde hayaller.

4. Henüz gerçekleşmemiş ama ille de gerçekleşecek dediğiniz bir hayaliniz var mı?

Bu konuda bir şey dememe gerek yok sanırım. O günlerin gelmesini iple çekiyorum.

Benim cevaplarım bu şekilde. Özellikle davet ettiğim bir blog yok. Sadece yapmak isteyen yapsın. Sevgiler.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

12 yorum

  1. Cevaplarınızı keyifle okudum, ne güzel,inşallah bütün hayalleriniz gerçek olur, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. insanın hayalinin olmasından daha güzeli yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum Yağmur Tozu. Hayaller güzel :)

      Sil
  3. Şahane çevaplar olmuş canımmm ben teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin sayende böyle bir mim yaptım. Asıl ben teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Merhabalar :) Blogunu sevdim :D benim bloguma da göz atabilirsin
    http://siyahadamo.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Dilerim tüm hayallerin gerceklesir sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hepimizin dilekleri gerçekleşir:) teşekkür ederim.

      Sil
  6. Küçük bir hayat kurmak ile ilgili hayalin çok güzel; benim de aradığım bir yaşam tarzı aslında :) Dilerim tüm hayallerin gerçekleşir :) Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hepimizin dileği bir gün gerçek olur. :)

      Sil

Facebook

Subscribe