Sen Benim Diğer Yarımsın - Holly Bourne - Kitap Yorumu

Pazartesi, Eylül 21, 2015

YAZAR: Holly Bourne

ÇEVİRMEN: Handan Sağlanmak

YAYINEVİ: Parodi Yayınları

SAYFA SAYISI:  535

BASKI YILI: 2014

Poppy ve Noah’ın hikayesinin anlatıldığı gerçek bir aşk hikayesi. Ruh ikizi kavramına inanmayan okurların bile etklileniceği bir roman. Poppy aşk kavramına inanmayan, aşkı insanların uydurduğu bir saplantı olarak gören genç bir bayan. Noah ise tek başına yaşayan, herkesin hayranlıkla baktığı, bir grupta gitar çalan yakışıklı bir erkek.

Onların hayatları birbirleriyle yolları kesiştikten sonra değişmeye başlıyor. Her geçen gün aralarındaki bağ daha da güçlü bir hal alıyor. Birbirleri olmadan yaşamanın düşüncesi bile canlarını yakmaya yetiyor. Onların birbirine duydukları aşk evreni yerinden oynatacak kadar güçlü, dünyayı yok edebilecek kadar gerçek. Sadece ruh ikizini bulanların yaşadığı bir sır.  Onların önündeki engel bütün insanlık. Peki onlar önlerindeki bu engelden kurtulabilecekler mi? Bütün engellere rağmen birbirlerinin elini bırakmadan bir ömür birbirlerinin olabilecekler mi?

Bu romanı ilk elime aldığımda sıradan bir aşk hikayesi olduğunu düşünmüştüm. Ama okumaya başladığımda öyle olmadığını gördüm. Uzun süre etkisinden kurtulamadığım ve uzun süre unutamayacağınız bir kitap olacak. Özellikle romanın sonlarına yaklaştığınızda ağlamamak için kendinizi tutsanız bile bunu başaramayacaksınız.  Benim gibi aşk romanlarından çok hoşlanmıyorsanız bile bu romana hayır diyemeyebilirsiniz. 

Bir önceki yayınım olan Deli Dolu Bir Yaz kitap yorumuma buradan ulaşabilirsiniz.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

8 yorum

  1. yazı çok hoş olmuş. kutlarım sizi. her geçen gün biraz daha yalın bir o kadar da derinlikli oluyor anlatım.
    yine aceleden olsa gerek: kurtulabileceklermi? diye yazılmış. kurtulabilecekler mi? yapsanız bir zahmet.
    bu okur da çok oldu, düzeltmen başı gibi davranıyor demezsiniz umarım. sevgimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :-) Hayır öyle düşünmüyorum. Benim neredeyse bütün kitap yorumlarımı okuyorsunuz. Ve düşüncelerinizi merak etmiyor değilim. Teşekkür ederim.

      Sil
  2. Bu kitabı epey okuyan var aşk konulu kitaplar pek ilgimi çekmediği için bakmamıştım ama sanırım bakmam gerek. Tahlil için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Bu kitabı epey okuyan var aşk konulu kitaplar pek ilgimi çekmediği için bakmamıştım ama sanırım bakmam gerek. Tahlil için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım beğenirsin. Yorumun için teşekkür ederim :-)

      Sil
  4. ayy duygulu aşk romanı okumak insana iyi geliyodur de mi yaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Zamana yenik düşen kitaplardan olmaz umarım. Gerçekten çok fazla sayıda kitap bulunuyor okuma listemde. Bunu da ekliyorum... :)

    YanıtlaSil

Facebook

Subscribe