Vampir

Pazar, Eylül 15, 2019

Aslında yazmak ile yazmamak arasında kaldığım bir hikaye Vampir. Karanlık Kitaplar serisinin ise en kısa hikayelerinden biri olabilir. Kitap, Yankı Enki'nin girişi ile başlıyor. Daha sonrasın da kitabın ortaya çıkış öyküsünü ve vampir konulu hikayeler  ile ilgili örneklerin verildiği diğer bir bölüm okuyoruz ve bu bölümler yaklaşık 25 sayfa civarı sürüyor. Kitabın içerisine giriş yaptığımızda ise oldukça kısa 30 sayfalık bir hikaye bizi bekliyor.

Vampir temasının işlendiği ilk hikaye olması önemli elbette. Benim de bu kitabı alıp okumak istememin en büyük nedeni. Yazar John William Polidori, bu hikayeyi yazmadan önce de korku hikayeleri yazmayı bir çok defa denemiş bir doktor. Bu kitabı kendi adına yayımlatamıyor olması ise intihar etmesinin sebebi olarak görülüyor. Hikaye kadar hayat hikayesi de dikkat çekici bir yazar.

''Yaşayan ölülerin var olduğu bir dünyada adalet nasıl sağlanır?''

Yeni bir kitapta görüşmek üzere...
Karanlık Kitaplar derlemesinden Yüce Tanrı Pan ve Uykulu Kuytu Söylencesi.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

8 yorum

  1. Umarım denk gelirsinsin ve okursun :)) Bende bu serinin kapak tasarımlarına aşık olup okumaya başlamıştım.

    YanıtlaSil
  2. Emeğinize sağlık.''Ağaç Ev Sohbetleri 7'' başlıklı yazımı okumak ve yorumlarınızla katkıda bulunmak üzere sizi blogumda görmekten mutluluk duyacağım, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. İyi çalışmalar, Yaratıcı Düşünce'' ana fikrini anlatan kısa hikayemi okumak ve değerli yorumlarla katkıda bulunmak üzere sizi blogumda görmek isterim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba. Blogunuz oldukça dolu ve yararlı bilgiler barındırıyor.Emeğinize Sağlık.Eğer zaman ayırmak isterseniz,yeni açtığım bloga göz atıp takip ederseniz beni oldukça mutlu edersiniz.Sağlıcakla Kalın.

    https://hepfragmanizle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. İthaki kapakları harika oluyor ya zaten! :)
    Blog'daki son yazım ilginizi çekebilir, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Kitap Güneşim. Uzun zamandır buralarda görünmüyorsun. Umarım iyisindir. Bir selamını bekliyoruz. Sevgiler :-)

    YanıtlaSil
  7. ithaki'nin kalitesi tartışılmaz... paylaşıma teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. Selamlar blogunuzu takipteyim sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yazarsanız çok ama çok mutlu olurum :=)

    YanıtlaSil

Facebook

Subscribe