Tabloda.com odamın en güzel yerinde

Çarşamba, Ağustos 10, 2016

Son zamanlarda birçok ev ve iş yerinde duvarları süsleyen kanvas tablolar benim odamda da kitaplarımın yanında yerini aldı. Odama ve kitaplarıma en çok yakışacağını düşündüğüm tablo ise Yellow Hair Marilyn tablosu oldu. Özellikle renklerine, baskısına ve kalitesine bayıldığımı söylemeliyim. Fotoğrafta da görüldüğü gibi. Kararsız kaldığım ve çok beğendiğim diğer tabloları da görsellerde yer vermek istiyorum. Bakalım siz en çok hangisini beğeneceksiniz.
Özellikle son yıllarda oldukça ilgi duyulan ve ortamları daha yaşanılır kılan canvas tabloları rahatlıkla satın alabileceğiniz sitelerden biri olan tabloda (http://www.tabloda.com/) karşınıza binlerce modelle birlikte çıkıyor.

Her dekorasyona uygun tablo üreten firma, kaliteli malzemeler ve görseller kullanarak farkını ortaya koyduğunu düşünüyorum.

Seçtiğiniz canvas tabloyu istediğiniz boyutlarda sipariş etmenize olanak veren firma, aynı zaman da tablo galerisi başlığı altında Sanatsal, Dekoratif, Siyah Beyaz, Dans ve Müzik, Atatürk, Gravür, Şehirler, Panorama, İstanbul, Soyut, Ünlüler gibi birçok seçenek de sunmaktadır.

Sundukları hizmetlerden bir diğeri ise tablonuzu kendiniz tasarlayabiliyor olmanız. Kendinize ait bir fotoğrafı veya sevdiğiniz herhangi bir görseli istediğiniz boyutlarda ve özelliklerde sipariş edebiliyorsunuz. Aynı zaman da çerçeveli, kabartmalı, el yapımı kabartmalı, 3 veya 5 parçalı, tuvale veya fotoğraf kağıdına dijital baskı resimleri ve poster baskı seçeneklerinden de birini seçebilir ve siparişinizi verebilirsiniz.


Kredi kartı ve taksit seçenekleri sunan Tabloda.com 50 tl ve üzeri siparişlerde ise kargo ücreti almamakta, müşterilerine güvenli bir alışveriş sunmaktadır.

Binlerce tablo içerisinden size ve evinize uygun bir tablo seçmek hiç zor olmayacaktır. Bu nedenle zaman kaybetmeden bir göz atmanızı öneriyorum.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

18 yorum

  1. Diğerlerini pek sevmedim ama aldığına bayıldım şahane durmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. O zaman diğerlerine de bir göz atmalısın o kadar çok var ki :)

      Sil
  2. Sondan ikincinin ayracını gördüğümü ve beğendiğimi hatırlıyorum. Belki de almışımdır çok beğenmiştim çünkü. Tablosuda eminim güzel durur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de onu mu alsam diye kararsız kaldıklarımdan. :)

      Sil
  3. Kablumbağa da fena değil ama en güzelini siz beğenmişsiniz

    YanıtlaSil
  4. Bende kendi resmimi çıkarttım kalitesi cok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Bende de var.Güzel resimler ve Güzel kanvas tablolar.

    YanıtlaSil
  6. tablo da kitaplığın da çok hoş gözüküyor. ortada 5 cilt kitap var sarı beyaz gibi. onlar neee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep, Ahmet Ümit hayranlığımı biliyorsun :) Canlarımdır kendileri :)

      Sil
  7. Siteye baktım güzel tablolar var. Bu arada Ahmet Ümit candır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum :) Ahmet Ümit candır :)

      Sil
  8. Güle güle kullan Kitap Güneşim... Çok beğenmiştim, benim de odamın güzel köşesinde dünya haritası var =)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bence dünya haritası da çok güzel bir seçim :)

      Sil

Facebook

Subscribe