Tokyo Gûl

Pazartesi, Mart 19, 2018

Tokyo Gûl okuduğum ilk manga kitabıydı ve geçtiğimiz günlerde bu manga serisinin yorumunu yazmıştım. Buradan ulaşabilirsiniz.

Serinin 3 ciltlik kısmını okumuştum ve etkisi altına yeni yeni girdiğimi düşündüğüm anda ilk 3 cilt bitti. Serinin diğer 3 ciltlik kısmını da aldım ve hemen başladım. Açıkçası ben çok beğendim ve zevk alarak okudum. Çizimleri son derece güzeldi. Özellikle dövüş sahneleri çok başarılıydı. Kötü karakterleri bile sevdirdi bana. Aynı şekilde hikayesi, kurgusu gayet başarılıydı. Özellikle ilk iki cilt biraz durağan ilerledi. Aksiyon artmaya başladıkça bendeki okuma isteği de artmaya başladı.

Bir de animesi var. Devam etmek veya etmemek konusunda çok kararsızım. Bir kitabı okumadan dizisini veya filmini izliyorsam, kitaba karşı olan ilgimi kaybediyorum. Burada aynı durumu yaşamamak için tüm merakıma rağmen beklemedeyim. 6 cilt bittikten sonra devamını okumak istersem animesi biraz daha beklemek zorunda kalacak.

Bu manga serisi sayesinde Gerekli Şeyler Yayıncılık yakın takibimde ve bu rengarenk dünyayı sevdim ben. Kısa boşlukları değerlendirmek için güzel oldu. Üstelik bir sonraki seri için bir çok öneride aldım ve bu önerilerden biriyle devam etmeyi düşünüyorum.

Yeni bir kitapta görüşmek üzere...

Bunlarda İlginizi Çekebilir

16 yorum

  1. "Gerekli Şeyler Yayıncılık" ne güzelmiş, sanki bir romanda geçiyor gibi. Hiç manga kitabı okumadım, ama denemek istiyorum. Bu arada blogun sağ tarafında bir anda Bezgin ile karşılaştım, tatlı mı emin değilim ama insanın karşısına aniden çıkınca şaşırtıcı olabiliyor :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ilk denemem, uzun süredir aklımdaydı ama fırsatını bulamamıştım.:))
      Tatlı olduğunu düşünmüyorsan bir kez daha bak :) Bir komşumuz çocuğu artık bakmak istemediği için sokağa atmak üzerineyken elinden almıştım. :) Şimdi yaklaşık dokuz yaşında ve hayatımın bir parçası kendisi :))

      Sil
    2. Tamam tamam biraz tatlı olabilir :) Özellikle iki gözünün arasında yere doğru oluşan kavisi "ben buradayım" diyor :)

      Sil
  2. mangalara devam diyorsuun :) sen böyle okudukça ben de şevke gelip anime izlemek istiyorum :D

    YanıtlaSil
  3. neler görüyorum burada, bir mangaa:) sıkı bir manga okuyucusu değilim ama ilgimi çekti, keyifli okumalar, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Bende sıkı takipçisiyim diyemem. :)) Teşekkür ederim. Keyifli okumalar :))

      Sil
  4. Görseller çok güzel.:)
    Mangaya devam yani💪

    YanıtlaSil
  5. Anime türüyle henüz tanışmayanlardanım. Belki bir gün ben de okurum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bende çok geç tanıştım. :) Umarım tanışırsın :))

      Sil
  6. Manga okumayı seviyorum ama genelde çok uzun oluyorlar ve tüm serinin fiyatını hesaplayınca almaktan vazgeçiyorum :D Death Note'u tavsiye edebilirim ama, hem uzun değil hem de hikayesi güzel :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin gibi düşünüyorum. :)) Uzun oldukları için fiyatı can yakıyor :) Bu güne kadar okumama nedenim. :)) Manga önerilerine bir yenisi daha eklendi. :))

      Sil
  7. Benimde ilk manga deneyimimdi şimdi 8 ini okuyorum anime dizisini bitirdin tokyo gul: re ye başladım. 7.kitaptan sonra bağımlı oldummmmmmmm. çok seviyorum ve bırakmayıda düşünmüyorumm.
    ( TOKYO GUL`u SEVİYORUM HEMDE ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 6.kitaba kadar okudum. Animesini bekletiyorum birazdaha okumak istiyorum:) benimde ilk manga deneğimim bu arada:)

      Sil

Facebook

Subscribe